01 Οκτωβρίου 2022

Έναρξη στο Ναύπλιο για το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας ΠελοποννήσουΞεκίνησε το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο το 3ο Συνέδριο Φαρµακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διοργανωνει ο Φαρµακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, µαζί µε τους Φαρµακευτικούς Συλλόγους Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, µε στόχο να προετοιµάσουν τα µέλη τους για τις εξελίξεις του αύριο.

Το Συνέδριο διεξάγεται στο FOUGARO ART CENTER με κεντρικό θέμα «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο».

Στην έναρξη του συνεδρίου παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου Γ.Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, κ.α. Καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες του συνεδρίου απηύθυνε η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας Αριστέα Κατσουλάκου.

Το Συνέδριο θα επικεντρωθεί στις Υπηρεσίες Υγείας και γενικά σε προσεγγίσεις, που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και δορυφορικές ομιλίες εταιρειών, καθώς και ένα σεμινάριο για βοηθούς φαρμακείου.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Φαρµακοποιούς, Φοιτητές και Βοηθούς Φαρµακοποιών πανελλαδικά, ενώ η εκδήλωση του Σαββάτου είναι ανοικτή προς το κοινό.