03 Φεβρουαρίου 2023

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο μπλόκο των Αγροτών της Αργολίδας στο Άργος

 Διμοιρία των ΜΑΤ

Ισχυρή αστυνομικής δύναμη έχει αναπτυχθεί στο μπλόκο που έχουν στήσει από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου οι αγρότες της Αργολίδας στο Άργος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ενημέρωσε του αγρότες ότι δεν θα επιτραπεί το κλείσιμο του δρόμου, όπως έγινε την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων.
Σήμερα οι αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις είχαν ενημερώσει οτι θα πραγματοποιηθεί συσκεψη στο σημείο με άλλους αγροτικούς φορείς για να αποφασισθεί η κλιμάκωση του αγώνα.
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου διμοιρία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με εντολή εισαγγελέα παρατάχθηκε στο σημείο με οδηγίες ώστε να μην επιτραπεί στους αγρότες σε καμία περίπτωση να κλείσουν τον δρόμο.
Οι αγρότες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμό του δρόμου καθώς αυτό θα σήμαινε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις, εν ανακοίνωσαν πως θα υπάρξει συγκέντρωσή την επόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις δηλώσεις του Πρόεδρου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας Μιχάλη Κρόκου και του Προέδρου της ΕΑΣ Αργολίδας Σπύρου Αντωνόπουλου: