13 Ιανουαρίου 2024

Ο ΙΣΚΕ για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και το εφάπαξ κληρικών

 
αργολιδα



Το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.) συνεδρίασε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 και αποφάσισε την σύγκληση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΙΣΚΕ την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αμαρουσίου Αττικής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, Συνοδικός Σύνδεσμος μεταξύ Ιεράς Συνόδου και Ι.Σ.Κ.Ε., θα ευλογήσει τη Βασιλόπιτα του ΙΣΚΕ και θα απευθύνει χαιρετισμό στο σώμα.

Το Δ.Σ. κατάρτισε την ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. με τα εξής θέματα: 1) ψήφιση οικονομικού απολογισμού 2023 και έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής, 2) ψήφιση οικονομικού προϋπολογισμού 2024, 3) συζήτηση επί της σχεδιαζόμενης νομοθετικής ρύθμισης για τα ομόφυλα ζευγάρια και 4) Τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα, που αφορούν στις υπηρεσιακές και μισθολογικές εξελίξεις των κληρικών.

Τέλος, το Δ.Σ. παρακαλεί τους κληρικούς να μην προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια για το εφάπαξ, έως ότου διευκρινιστούν από τη γενική διεύθυνση του ΕΦΚΑ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Υπεύθυνη ενημέρωση επί του θέματος θα γίνει στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση.