30 Ιανουαρίου 2024

Στο δρόμο του αγώνα οι αγρότες της Αργολίδας - Διαμαρτυρία με τρακτέρ στο Ναύπλιο

 Διαμαρτυρία με τρακτέρ στο Ναύπλιο

Με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα αγροτοκτηνοτρόφοι της Αργολίδας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου διαμαρτυρία έξω από την ΔΕΗ στο Ναύπλιο.
Σε ανακοίνωση τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας ανέφεραν: 

"Χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι σε όλη την Ελλάδα έχουν βγει στους δρόμους για να μπορέσουν να παραμείνουν στα χωράφια τους.
Έτσι και στην Αργολίδα τα προβλήματα δεν περισσεύουν , την ώρα που ένα μεγάλο τμήμα της αγροτιάς και κυρίως ελαιοκαλλιεργητές έχουν χάσει το σύνολο της παράγωγης τους ,τρέχουν οι λογαριασμοί νερού και ρεύματος, νερό πανάκριβο λιγοστό και κακής ποιότητας, το όποιο θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στο νομό.
Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε και την απαράδεκτη απόφαση που πείρε η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στο κεντρικό αντλιοστάσιο του Αναβάλου βάζοντας τη θηλιά στο λαιμό σε χιλιάδες συναδέλφους .
Kυβερνήσεις,περιφέρειες και δήμοι από κοινού δεν δίνουν δεκάρα για αρδευτικά έργα και συνολικά για την επιβίωση των βιοπαλαιστών αγροτών ! Αυτή η κατάσταση θα μας αναγκάσει να παρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!  Θα μας βρουν απέναντι τους με αγροτικά με τρακτέρ ακόμη και με τα πόδια! Το μόνο που φοβούνται είναι να μας βρουν απέναντι τους στο δρόμο του αγώνα και έτσι θα γίνει!"