Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

12 Σεπτεμβρίου 2013



Ο Παναργειακός επικράτησε με 3-0 του Τροιζηνιακού και ήταν ο νικητής του φετινού Super Cup, που έγινε στον Γαλατά.
Σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη η ομάδα του Αργους προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0,  (στο 6' και στο 10') και στο 65' πέτυχε και το 3-0.
Στο 6' ο Αγγελόπουλος με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 0-1.
Στο 10' Μακρίδης, Αγγελόπουλος συνδυάστηκαν και ο πρώτος εύκολα το 0-2.
Στο 65' απο μπαλιά του Ισούφη, ο Καραγκούνης βγήκε τετατετ και το 0-3.
Στο 26' ο Κορδαλής βγήκε τετατετ ο Κομπόσης απέκρουσε σε κόρνερ, στο 39' απο εξαιρετική θέση ο Αγγελόπουλςο αστόχησε, στο 50' ο Κομπόσης την απόκρουση του αγώνα σε κοντινό πλασέ του Κορδαλή και στο 79' απο σέντρα του Κάπλατζη, μόνος ο Καρούτης έστειλε τη μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

Ο Τροιζηνιακός ξεκίνησε με τους: Σαμπάνης, Σαραντόπουλο, Δελαπόρτα, Σταματέλο, Οικονόμου, Πάνου, Καλυβόπουλο, Βλάχο, Σούχλα, Κορδαλή, Καπετανκωνταντή. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Μοσχοβίτης. Παναγόπουλος, Καράμπαμπας, Βασιλέρης, Κουβάτσος.
Ο Παναργειακός ξεκίνησε με τους: Κομπόση, Καλιαμούτο, Φλώρο, Μπόμπο, Φίλη, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλο, Ισούφη, Τριμπόνια, Καραγκούνη, Μακρίδη. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Κάπλατζης, Χατζησοφρωνίου, Κουτσοδήμος, Νώτης, Σιώκος, Μπιτζής.
Μετά το σφύριγμα της λήξης  ακολούθησαν οι απονομές στις δυο ομάδες. Παρόντες απο την διοίκηση της ΕΠΣΑ οι: Βασ.Σιδέρης, Ν.Καλλιάνος, Γιαν.Μαντζούνης, Γιαν.Γαλανόπουλος, Κυρ.Φύτρας. Επίσης το μέλος τους Ε.Δ.Σταύρος Κρεμαστιώτης.








STUDIO B&G

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες