Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

19 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη η κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα

Ως η μεγαλύτερη σε όγκο κινητοποίηση που έχουν πραγματοποιήσει οι αγρότες στην Αθήνα, χαρακτηρίζουν οι συμμετέχοντες το σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Βάθη με τις εκτιμήσεις αστυνομικών πηγών να κάνουν λόγο για περισσότερα από 4.000 άτομα.
Οι αγρότες, αυτή την ώρα, βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, όπου αντιπροσωπεία τους θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ευ. Μεϊμαράκη, προκειμένου να του επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας. Κλειστή είναι η οδός Βασ. Σοφίας. 
 
Στο συλλαλητήριο, το «παρών» έδωσαν αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, ενώ συμμετέχει το ΠΑΜΕ, σωματεία από τον χώρο των εμποροϋπαλλήλων, των σιδηροδρομικών, των αστικών συγκοινωνιών, των κλωστοϋφαντουργών, της βιομηχανίας τροφίμων, φοιτητές της γεωπονικής, οικοδόμοι, εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γεωτεχνικοί οι οποίοι πραγματοποιούν από τις 12 το μεσημέρι στάση εργασίας. Επίσης, παραβρίσκονται αντιπροσωπείες των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητων Ελλήνων και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στην ομιλία του, από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, ο κ. Βαγγέλης Μπούτας χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, σημειώνοντας ότι «οι μικρομεσαίοι αγρότες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους».



PHOTO ΑΠΕ//ΜΠΕ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες