Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

29 Ιουνίου 2014

ΎΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Αφιερωμένο στην αληθινή φιλία ήταν φέτος το θεατρικό μιούζικαλ  του βρεφονηπιακού σταθμού Δον Πινέλο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο, με τίτλο "Μια υπέροχη φιλία". 

Όλες οι παιδικές φιλίες προσφέρουν απόλαυση, ανεμελιά, διασκέδαση και συναισθηματική ασφάλεια, όμως οι καλοκαιρινές φιλίες προσφέρουν κάτι ακόμη πιο σημαντικό: Πολύτιμες αναμνήσεις!


Κάπως έτσι σκέφθηκαν οι εκπαιδευτικοί του Δον Πινέλο Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη και προσάρμοσαν την αταίριαστη φιλία του μυρμηγκιού με το τζιτζίκι, στα μέτρα των μικρών πρωταγωνιστών της παράστασης, εκπέμποντας πανανθρώπινα και διαχρονικά μηνύματα.

Τα παιδιά, έχουν ανάγκη από την παιδική παρουσία γύρω τους για να παίξουν, να μοιραστούν σχέδια, παιχνίδια, μυστικά, συναισθήματα. Έτσι, ένα παιδί, μαθαίνοντας να τα πηγαίνει καλά με άλλα παιδιά, μαθαίνει παράλληλα πώς λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις και πώς να πλησιάζει τους άλλους, αποκτά εμπιστοσύνη στον εαυτό του, γίνεται πιο αυτόνομο και αποφασιστικό, τόνισε η Έλενα Ιωαννίδη στον πρόλογο της.

Τη παράσταση παρακολούθησαν οι γονείς που καταχειροκρότησαν τους μικρούς μαθητές δίνοντας ραντεβού τον Σεπτέμβρη 




 PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες