Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ( ΓΟΧ ) ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ


Την 9/22 Ιουλίου 2015 εορτή του Αγίου και ενδόξου  Ιερομάρτυρα Παγκρατίου Επισκόπου Ταυρομενίας ,εόρτασε  με κάθε μεγαλοπρέπεια  τα ονομαστήρια  του ο Σεβασμιώτατος   Μητροπολίτης( Γ.Ο.Χ. ) Κορινθίας  Παγκράτιος .Την παραμονή της εορτής ετελέσθη ο Μέγας αρχιερατικός Εσπερινός μετά της λιτής του Αγίου  στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Νεμέας και  το πρωί  της 22 Ιουλίου 2015 εψάλη ο Όρθρος της εορτής και ακολούθως ετελέσθη η πανηγυρική, αρχιερατική θεία  Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροσττούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος (ΓΟΧ) Μακαρίου. Ευγενώς προσήλθαν και τίμησαν την εορτή του Αγίου Παγκρατίου και τον εορτάζοντα Μητροπολίτη ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος κ. Μακάριος , ο επίσκοπος Χριστιανουπόλεως Ιάκωβος, ο επίσκοπος Ανδρούσης Καλλίστρατος . 



Η παρουσία των  Ιεραρχών έδωσε μεγάλη χαρά τόσο εις την αδελφότητα όσο και εις όλο το εκκλησίασμα του Ναού της Αγίας Τριάδος. 

Μετά το πέρας της θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορινθίας  Παγκράτιος  αφού ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του  έκαναν ,δεξιώθηκε τους  Αρχιερείς, τους Ιερείς και αρκετό κόσμο σε αίθουσα δεξιώσεων στα Ιστορικά Δερβενάκια.


STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες