Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

16 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ π.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



Συνεχίζονται για τέταρτη συνεχή χρονιά οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, που πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολή Αργολίδος στους γονείς και υποψήφιους γονείς.
Η πρώτη συνάντηση για τη νέα περίοδο 2017-2018 πραγματοποιήθηκε  στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, την Τετάρτη 15  Νοεμβρίου 2017 με ομιλητή τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Θερμό παιδοψυχίατρο, ο οποίος ανέπτυξε  το θέμα:




«Ταυτότητα φύλου. Σε τι μας αφορά».  Ο π. Βασίλειος Θερμός με λόγο μεστό και επιστημονικά τεκμηριωμένο ανέπτυξε το επίκαιρο αυτό θέμα που αφορά όλους. Σε μία κατάμεστη αίθουσα  ο π. Βασίλειος προσπάθησε να αγγίξει όλες τις πτυχές του τόσο ενδιαφέροντος  θέματος. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ευχαρίστησες από μεριά του τον π. Βασίλειο για τον κόπο που έκανε να έρθει στην  Αργολίδα και να αναπτύξει το θέμα της ''Ταυτότητας  φύλλου'', καθώς και τον κόσμο που παραβρέθηκε . Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον π. Ευάγγελο Πολυχρονόπουλο ,υπεύθυνο για την διοργάνωση της Σχολής Γονέων όλα αυτά τα χρόνια.    

Αναγνώστες