Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

18 Δεκεμβρίου 2019

Εγκαίνια ξενώνων στο στρατόπεδο Ναυπλίου

Εγκαίνια ξενώνων στο στρατόπεδο Ναυπλίου (βίντεο)
Τελετή εγκαινίων των ξενώνων που κατασκευάστηκαν στο Στρατόπεδο του ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019. 


Εγκαίνια ξενώνων στο στρατόπεδο Ναυπλίου (βίντεο)
Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρος Αθανασόπουλος και παρευρέθηκαν ο μεταξύ άλλων ο Στρατηγός Διοικητής Διοικητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο Υποστράτηγος Διευθυντής Μηχανικού Νικόλαος Λάλος, ο Δωρητής Χρήστος Μανέας, ο Συνταγματάρχης Γεώργιος Γερανιός Διοικητής του ΚΕΜΧ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αξιωματικοί, της αστυνομίας του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής και πολύς κόσμος.
Οι ξενώνες  θα εξυπηρετούν αφενός τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή, και αφετέρου θα μπορούν να διατεθούν για ολιγοήμερη παραμονή στελεχών με τις οικογένειές τους.Τα πρώτα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν ως ξενώνες και η ζήτηση τους είναι αυξημένη.
Τα κτίρια που υπάρχουν μέσα στη μονάδα και διαμορφώθηκαν σε διαμερίσματα είναι
7 των 75 τετραγωνικών μέτρων ικανά να φιλοξενήσουν μια τυπική οικογένεια και άλλα 4 διαμερίσματα των 50 τετραγωνικών μέτρων ικανά να φιλοξενήσουν ζευγάρια ή μικρότερη οικογένεια.
Συμφωνα με πληροφορίες σε επόμενη φάση προγραμματίζεται η διαμόρφωση άλλων 4 διαμερισμάτων, ενώ στο πρόγραμμα είναι άλλα 4 μικρότερα των 21 τετραγωνικών μέτρων.
Ακολούθησε ξενάγηση των επισήμων στους ξενώνες, ενώ σύντομα θα αρχίσει και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων ώστε να εξυπηρετούν ξενώνες (γκαζόν, πράσινο κλπ).
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «πείραμα» του ΓΕΣ για να εξασαφλιστούν ξενώνες δια διαμονή μικρής διάρκειας και όχι ανάλογης των ΚΑΑΥ για στελέχη που ενδέχεται να θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή. Το ΓΕΣ αξιοποιεί έτσι τα υπάρχοντα κτίρια για να προσφέρει μια διέξοδο στα στελέχη του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες