Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

17 Μαρτίου 2020

Εκπρόσωπος ΙΣΚΕ: “Εφόσον η Πολιτεία θέλει έτσι, κάτι περισσότερο ξέρει”



Την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή όλων των λειτουργιών σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας σχολίασε ο εκπρόσωπος του Ιερού συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος π. Γεώργιος Κωνσταντίνου.

Όπως είπε “Ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, μία κατάσταση η οποία δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν είναι πολύ εύκολο να ζητήσεις από έναν οργανισμό σαν την Εκκλησία της Ελλάδος να δεχτεί όλα αυτά και να αναστείλει πράγματα τα οποία δεν έχουν ανασταλεί ποτέ στην ιστορία της”.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN o εκπρόσωπος του ΙΣΚΕ τόνισε πως “Η Εκκλησία είναι παρηγοριά, είναι αγάπη. Δεν είναι κάτι άλλο, δεν είναι ένας οργανισμός, δεν είναι μια ΜΚΟ. Εμείς όμως δεν είμαστε οι πλέον απείθαρχοι σε αυτό τον κόσμο και το έχουμε αποδείξει. Είμαστε οι πλέον συντεταγμένοι σε αυτόν τον κόσμο”.

Υπογράμμισε τέλοςότι “ο ΙΣΚΕ στοιχήθηκε από την αρχή με την επιστήμη, με οτιδήποτε ήθελε η πολιτεία και είπε, ότι σεβόμενοι την πίστη μας μεν αφετέρου εμείς δεν θέτουμε σε κίνδυνο τους πιστούς μας. Εφόσον η πολιτεία θέλει έτσι κάτι περισσότερο ξέρει και κάτι περισσότερο από τον κίνδυνο που διατρέχει ο λαός του Θεού γνωρίζει”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες