Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

06 Ιουνίου 2021

Στην Αργολίδα ο Αν. Υπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης

 


Στην Αργολίδα ο Αν. Υπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης (βίντεο)
Στην Αργολίδα βρίσκεται σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Υπουργός της Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Ο κύριος Κοντοζαμάνης πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής, επίσκεψη στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Νοσοκομείου Αργολίδας.
Ενημερώθηκε από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη για όλα τα θέματα των δομών, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, ενώ άκουσε και τα αιτήματα των υπευθύνων.
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας συνοδεύει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, στελέχη του Υπουργείου, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης και ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Ο κύριος Κοντοζαμάνης θα επισκεφθεί αργότερα, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας  όπου θα έχει συναντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Ι. Μαντζούνη και Δ. Σχοινοχωρίτη αλλά και με φορείς του νομού.
Στην συνέχεια θα βρεθεί στην Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου όπου θα εγκαινιάσει τον αξονικό τομογράφο, και θα έχει ενημέρωση από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρή Βασιλόπουλο,  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί και τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες