Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

05 Ιανουαρίου 2022

Παρουσία Αυγενάκη υπεγράφη η μεταφορά στο Ναύπλιο της έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης

 


Παρουσία Αυγενάκη υπεγράφη η μεταφορά στο Ναύπλιο της έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (βίντεο)
Για άλλη μια φορά το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλιέων βρίσκονται στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων καθώς την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (Mediterranean Handball Confederation) από την Ρώμη στο Ναύπλιο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου στο Βουλευτικό υπογράφει το σχετικό μνημόνιο από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο και τους εμπλεκόμενους φορείς παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αργολίδα Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Πρόεδρος της MHC Zoran Radojicic με τον Γενικό Γραμματέα της MHC Κώστα Σταματιάδη, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Χ.Ε.) Κώστα Γκαντή και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Τάσσο Χειβιδόπουλο, την Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, τον ΟΠρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γ. Καχριμάνη, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη , και του Αντιπρόεδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιου Αγγελούδη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες