Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

02 Μαρτίου 2022

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

  



Η κοινή αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και της Ενώσεως Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης, μετά από τη συνάντηση, σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Συνόδου με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κ. Νικόλαο Ανδρουλάκη, ο οποίος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τις ως άνω αντιπροσωπείες των κληρικών, οι οποίες και κατέθεσαν στον κ. Πρόεδρο υπόμνημα με το αίτημα που απασχολεί γενικότερα την Εκκλησία μας.

Μέσα από την ενημερωτική διαλογική συζήτηση των δύο πλευρών διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για την άμεση τακτοποίηση των θεμάτων και η δέσμευση του κ. Ανδρουλάκη για την στήριξη του προς τους Εφημέριους την και την Εκκλησία μας.

Ταυτόχρονα η σκέψη και η προσευχή όλων μας είναι προς τους εμπερίστατους αδελφούς μας που βιώνουν την σκληρότητα του πολέμου στην Ουκρανία και η ευχή όλων είναι η άμεση κατάπαυση του πυρός και η επικράτηση της πολυπόθητης ειρήνης.

Η κοινή αντιπροσωπεία των κληρικών θα συνεχίσει άμεσα την συνάντηση και την ενημέρωση τόσο προς την Υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων, όσο και προς τους υπολοίπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων και αναμένουν την αποδοχή της συναντήσεως των από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΚΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες