Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

17 Απριλίου 2022

Εκκίνηση για τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

 


Αθλητές μαραθωνοδρόμοι

Δόθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου η εκκίνηση του 7ου Μαραθωνίου Ναυπλίου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ενώ στις 8:30 έγινε και η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου.


Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι ένα αθλητικό δρομικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα μία πρωτοποριακή Διοργάνωση που στο πλαίσιό της έχει δημιουργήσει ένα πολύπλευρο κοινωνικό γεγονός με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων που προάγουν την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό!
Η Διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, δρόμου 5 χλμ. & 2,5 χλμ. και συνολικά σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελου Παπαποστόλου φέτος συμμετέχουν 2.500 αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αγωνίσματα. Ανάμεσα στους αθλητές που συμμετέχουν ειναι και οι πρωταθλητές Ντενίς Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης.

Τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την υποστήριξη της Δ/νση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard.
Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση του Αγώνα των 5 χλμ.και στις 13:00 η εκκίνηση του Αγώνα 2,5 χλμ. αφιερωμένου στην οικογένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες