Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

30 Απριλίου 2022

Ναύπλιο: Στην γκαλερί της Βασιλικής Ξυλινά εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής «Μια θάλασσα ομορφιές!»

 


Μια θάλασσα ομορφιές!
Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του Vincent Besnard στην γκαλερί της Βασιλικής Ξυλινά , στην γωνία των οδών Σταϊκοπούλου 50 και Φαβιέρου 1, στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευβρέθηκαν η ιδιοκτήτρια της γκαλερί Βασιλική Ξυλινά, ο ζωγράφος Vincent Besnard, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος" Κ. Κολόκας, ο Δικηγόρος Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Γ. Χατζόπουλος, φιλότεχνοι και επισκέπτες του Ναυπλίου.
Ο ζωγράφος Vincent Besnard σπούδασε γεωπόνος κι έζησε σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, στην Αφρική και στην Αμερική. Από το 2001 ζει στην Ελλάδα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον φέρνουν σε συνεχή επαφή με τις χώρες της Μεσογείου και της ανατολικής Ευρώπης.
Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις σε γνωστούς εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα και στη Γαλλία και έργα του υπάρχουν σε πολλές ιδιωτικές συλλογές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από την πρώτη του έκθεση το 2013, διαθέτει τα έργα του ενισχύοντας πάντα φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Μέσα από την ζωγραφική ο Vincent Besnard θέλει να δημιουργήσει μια άλλη πραγματικότητα, μετατρέποντας τον καμβά σε επιφάνεια γεμάτη θετική ενέργεια που δίνει χρώμα και ελπίδα στη ζωή.
"Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, για τη συνάντηση με τον ζωγράφο και για την εικαστική σας αναζήτηση μέσα από τα έργα του, γεμάτα ενθουσιασμό μπροστά στη Θάλασσα, μπροστά σε «Μια Θάλασσα Ομορφιές!»", δήλωσε η Βασιλική Ξυλινά.
Η έκθεση με θέμα «Μια θάλασσα ομορφιές ! » θα διαρκέσει από το Σάββατο 30 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.
Η Vasiliki - galerie d’art βρίσκεται στην οδό Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1 στο παλιό Ναύπλιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες