Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

05 Μαΐου 2022

Συνέντευξη τύπου για τον 14ο Αργειακό - Μυκηναϊκό Δρόμο

 


Στα πλαίσια της διεξαγωγής την Κυριακή 8 Μαΐου του 14ου Αργειακού – Μυκηναϊκού Δρόμου, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής παραχώρησαν συνεντευξη τύπου όπου αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες του αγώνα και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων.  

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου , του Προέδρου του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός κ. Νίκου Δελή, του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτη Σκούφη , του Εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαντζούνη, της αντιπρόεδρου της ΚΕΔΑΜ και μέλους της οργανωτικής επιτροπής κ. Ελισάβετ Δήμα, της πρωταθλήτριας Στίβου Ελπίδας Καρκαλάτου και τέλος του Προέδρου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας κ. Δημήτρη Βύρλα.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος σε δήλωσή του εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο 14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος θα έχει μεγάλη συμμετοχή ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια δωρεάν διοργάνωση που μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ηλικίες ώστε να γνωρίσουν τα ιστορικά μονοπάτια του Δήμου μας. «Μετά από ένα μεγάλο διάστημα  χωρίς αθλητικές διοργανώσεις λόγω πανδημίας  έφτασε η στιγμή για να υποδεχτούμε την μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Άργους Μυκηνών τον Αργειακό Μυκηναϊκό δρόμο.  Οι δρομείς και οι βαδιστές όλων των ηλικιών θα διαβούν τους ιστορικούς δρόμους του Δήμου μας, τιμώντας τα ιδεώδη του ελληνικού πολιτισμού»

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Νίκος Δελής ανέφερε: Είναι ένα αθλητικό- πολιτιστικό δρώμενο που έχει γίνει θεσμός για τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές απ όλη την  Ελλάδα και συνεχίζουν ακόμα να δηλώνουν. Για όσους το αποφασίσουν να συμμετάσχουν την τελευταία στιγμή έχουμε φροντίσει να υπάρχουν νούμερα συμμετοχής ακόμα και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

O Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης δήλωσε: «Η ΚΕΔΑΜ είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και επικοινωνούν τα ιδεώδη του. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένας επιτυχημένος αγώνας και να τον χαρούν όλοι.»

Ο κ. Γιάννης Μαντζούνης Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Αθλητισμού δήλωσε πως η Περιφέρεια θα στηρίζει πάντοτε τέτοιες αξιόλογες δράσεις και βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Δήμου Άργους Μυκηνών. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα Ημιμαραθώνιου από τον Αρχαιολογικό Χώρο Μυκηνών, αγώνα 5χλμ. Λόφου Ασπίδας – Δειράδας και παιδικό αγώνα 1χλμ. στο Αρχαίο Θέατρο.
14ος Αργειακός – Μυκηναϊκός Δρόμος 

• ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 21 χιλ. αφετηρία στην Πύλη των Λεόντων – Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών.

• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 χλμ. ΛΟΦΟΥ ΑΣΠΙΔΑΣ – ΔΕΙΡΑΔΑΣ

• ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 χλμ.-ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Συνδιοργάνωση:

-Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Δήμου Άργους – Μυκηνών
-Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
-Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας (μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας συλλόγων λαϊκού μαζικού αθλητισμού – υπέρ αποστάσεων)
-Σ.Δ.Υ. Αργολίδας
-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου
-Επιμελητήριο Αργολίδας

Ώρα εκκίνησης Αγώνα 21 Χλμ.: 09:00. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας σας προτείνεται να χρησιμοποιήσετε ελαφρύ ρουχισμό, αντηλιακό και καπέλο. Σε κάθε σταθμό υδροποσίας καλό είναι να πίνετε περίπου 50-80 ml νερού ή ισοτονικού για την αναπλήρωση ηλεκτρολυτών. Μεγάλη Προσοχή στα πρώτα 2χλμ. του αγώνα μιας και είναι εντόνως κατηφορικά και καλό θα είναι οι αθλητές να μην παρασυρθούν και τρέξουν πιο γρήγορα από το ρυθμό που μπορούν να ακολουθήσουν σε όλη τη διαδρομή. Η διαδρομή προσφέρεται για την επίτευξη ατομικών ρεκόρ μιας και έχει αρνητικά υψομετρικά, άρα προσπαθήστε όλοι οι δρομείς να κρατήσετε το ρυθμό σας μέχρι το 17ο χλμ. καθώς τα υπόλοιπα είναι ελαφρώς κατηφορικά. Όλοι οι αγώνες έχουν τερματισμό στην κεντρική πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους.

Ώρα εκκίνησης Αγώνα 5χλμ: 9:30 για αθλητές/ριες άνω των 12 ετών.

Ώρα εκκίνησης Παιδικού 1 χλμ. : 12:00 για παιδιά ηλικίας 10-12, μαθητές Δημοτικού (Δ,Ε,ΣΤ Τάξεων). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους (για μαθητές κάτω των 10 ετών που θέλουν να λάβουν μέρος είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέα – κηδεμόνα καθ όλη τη διαδρομή του αγώνα) .

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 14ου ΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ:

• ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2022 21 ΚΜ https://ridewithgps.com/routes/2232131

• ΔΡΟΜΟΣ 2022 5 ΚΜ https://ridewithgps.com/routes/20209092

• ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2022 1 ΚΜ https://ridewithgps.com/routes/27385459
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΩΝ

Τα 21χλμ. έχουν εκκίνηση την Πύλη των Λεόντων, περνάνε από το Μοναστηράκι -Παναγία Βαρσέκα, πριν το τρίστρατο ( Μπαρντουβά) , Κουτσοπόδι, Αεροδρόμιο Αργους, διασταύρωση Σταθέικων , πρόποδες Λόφου Ασπίδας, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο και τερματισμός στην πλατεία του Άγ. Πέτρου.

Τα 5χλμ. έχουν εκκίνηση τον Λόφο Ασπίδας-Δειράδα στρίβετε δεξιά, στη διασταύρωση περιφερειακού αριστερά , πριν την είσοδο προς το κάστρο αριστερά βγαίνετε πρόποδες Πρ. Ηλία, Καραντζά, Γούναρη, Αρ. Θέατρο, Θεάτρου, Δαναού και τερματισμός στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.

Το 1χλμ έχει εκκίνηση το Αρχαίο θέατρο Άργους, κατεβαίνει την Θεάτρου, στροφή αριστερά στην Δαναού και τερματισμός στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Σταθμοί τροφοδοσίας θα υπάρχουν στο 4ο, 8ο, 12ο, 16ο και 18ο χλμ. για την Αθλητική συνάντηση και για τα 5 χλμ. στο 2,5ο χλμ.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι αγώνες θα καλυφθούν υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, τον Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Άργους), την ΦΙΛ.Μ.Α. (φίλοι μοτοσυκλέτας Αργολίδας), Ελληνική παράδοση, Χορόσημο, Λύκειο Ελληνίδων και ΄Ανθεμα . Οι δρομείς θα φυλάσσονται από την Τροχαία Άργους. Τον αγώνα θα υποστηρίξει ιατρικά ο καρδιολόγος Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος. Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη αποκλειστικά και οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε ελλείψεις προληπτικού ελέγχου. Δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις αφού όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

• Οι δύο αγώνες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, όριο χρόνου τερματισμού του 21 χιλ. (3 ώρες) και των 5 χλμ. (50 λεπτά).

• Λεωφορεία για Μυκήνες θα ξεκινούν από το χώρο λαϊκής αγοράς Άργους (πλατεία Δημοκρατίας) στις 07:15 – 07:45.

• Στους χώρους εκκίνησης θα υπάρχει αυτοκίνητο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, το οποίο μισή ώρα πριν από την εκκίνηση θα παραλαμβάνει τους σάκους των συμμετεχόντων, για να τους μεταφέρει στον τερματισμό (χώρος παλαιού Δημαρχείου), από όπου θα τους παραλαμβάνουν οι αγωνιζόμενοι.

• Οι αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν μόνο σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

• Δικαίωμα συμμετοχής στα 21 χιλ. έχουν όλοι όσοι είναι πάνω από 18 ετών, στα 5 χλμ πάνω από 12 ετών και στον παιδικό αγώνα όσοι ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία 10 έως 12 ετών (για μαθητές κάτω των 10 ετών που θέλουν να λάβουν μέρος είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέα – κηδεμόνα καθ όλη τη διαδρομή του αγώνα) .

• Διατροφή: Οι αθλητές του παιδικού αγώνα και των 5χλμ μπορούν να πάρουν ένα ελαφρύ πρωινό 2-2.5 ώρες πριν τον αγώνα ,καθώς και μία μπανάνα μισή ώρα πριν τον αγώνα ,να φορούν αθλητικά παπούτσια running με αερόσολα.

• Οι αθλητές του παιδικού λόγω απειρίας ,καλό θα είναι να ξεκινήσουν με μέτριο ρυθμό τρεξίματος για να διαχειριστούν σωστά τις δυνάμεις τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ18-29
29-39
39-49
49-59
59-69
70 και άνω

Σε περίπτωση σύμπτυξης των κατηγοριών λόγω συμμετοχής θα υπάρξει ξεχωριστή ενημέρωση. Οι εγγραφές θα ανοίξουν 6 Απριλίου. Παρακαλούνται οι αθλητές για οποιονδήποτε λόγω αδυνατούν να συμμετάσχουν στον αγώνα να ενημερώσουν στο τηλ.6936853165 (ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)

ΕΠΑΘΛΑ

Νικητές ανακηρύσσονται για τον αγώνα 21 χιλ οι 3 (τρείς) πρώτοι/ες της γενικής κατάταξης οι οποίοι θα πάρουν κύπελλο & μετάλλιο. Επίσης θα πάρουν και οι πρώτοι/ες των ηλικιακών κατηγοριών ενώ οι δεύτεροι/ες, τρίτοι/ες ειδικό μετάλλιο. Οι νικητές/ριες της γενικής κατάταξης δεν θα βραβευτούν στις κατηγορίες τους, η ηλικιακή κατηγορία θα συμπληρώνεται με πάνω από 5 αθλητές/τριες, διαφορετικά θα συγχωνεύονται με την επόμενη κατηγορία. Στο δρόμο των 5χλμ. ο πρώτος/η θα παραλάβουν μετάλλιο και κύπελλο ενώ οι δεύτεροι/ες , τρίτοι/ες θα παραλάβουν ειδικό μετάλλιο. Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα παραλάβουν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.
Σε όλους όσους θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Στη διοργάνωση του αγώνα, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στη διοργάνωση σε ποσοστό τουλάχιστον 95% οι δρομείς που θα έχουν σε ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι έχοντες έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης COVID 19 έως και την ημέρα του αγώνα και σε ποσοστό έως 5% μη εμβολιασμένοι συμμετέχοντες (αφορά αποκλειστικά και μόνο ανεμβολίαστους οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους έγκυρη ιατρική βεβαίωση περί μη εμβολιασμού). Οι μη εμβολιασμένοι ενήλικες συμμετέχοντες (18 ετών και άνω) δύναται να συμμετάσχουν με προσκόμιση PCR εντός 72 ωρών ή RAPID TEST εντός 48 ωρών. Οι μη εμβολιασμένοι ανήλικοι συμμετέχοντες (έως 18 ετών ) με την προσκόμιση SELF TEST εντός 24 ωρών από την ημέρα έναρξης του αγώνα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν με την τελευταία ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στις 31/01/2022. Τα πιστοποιητικά πρέπει να επιδεικνύονται κατά την παραλαβή αριθμού συμμετοχής.
 
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 4 Απριλίου μέχρι την Δευτέρα 2 Μαΐου.

1) Ηλεκτρονικά στο site του ΝΠΔΔ www.kekpaa.gr , καθώς επίσης και στο σχετικό link στο facebook της διοργάνωσης του Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου https://www.facebook.com/argeiakos.mykhnaikos.

2) Μέσω e-mail στο arg.myc@gmail.com
Πληροφορίες στο 2751025867 & 2751360063 & 2751360033

3) Για τους μαθητές Δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ Τάξεις) στη διαδρομή του 1Km κατεβάστε την Αίτηση από www.kekpaa.gr

4) Για μαθητές από 1η Γυμνασίου για τη διαδρομή των 5Κm με συναίνεση Γονέα/Κηδεμόνα κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής απο το www.kekpaa.gr ή εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο www.kekpaa.gr. Για όσους εγγραφούν ηλεκτρονικά θα πρέπει να φέρουν την αίτηση συναίνεσης Γονέα/Κηδεμόνα στο σημείο παραλαβής του πακέτου την παραμονή του αγώνα ή 1 ώρα πριν τον αγώνα.

Η παραλαβή των αριθμών και του Chip Χρονομέτρησης θα γίνει μία ημέρα πριν τον αγώνα Σάββατο 18:00-21:00 δίπλα από το Παλαιό Δημαρχείο του Άργους και στους χώρους εκκίνησης 1 (μία) ώρα πριν τον αγώνα.
Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής

Δηλώνει ότι τα στοιχεία που δηλώνονται είναι απολύτως αληθή και ότι συμμετέχει στον αγώνα με απόλυτη προσωπική του ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δηλώνει επίσης ότι έχει διαβάσει και συμφωνεί με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Αγώνα, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και θα τηρεί πλήρως τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας που αναγράφονται.

Παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον της Διοργάνωσης για τυχόν σωματική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά το τέλος του. Αποδέχεται επίσης την ελεύθερη χρήση του ονόματος του/εικόνας του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά την διάρκεια του αγώνα και τον τερματισμό.

Πρόγραμμα παράλληλων Δράσεων :

7 Μαΐου 2022

• Τελετή Έναρξης, Πλατεία Αγίου Πέτρου Άργος 21:00
Απαγγελία ποιήματος Παλαιόθεν Ελληνίς
Μουσικό event " Έλα πάρε μου την λύπη "

8 Μαΐου 2022
• Τελετή για την Εκκίνηση του αγώνα, Μυκήνες : "Στο όνομα της Ειρήνης" - 8:40 .
• Make a wish ( Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) - Πλατεία Αγίου Πέτρου 10:00 -13:00.
• Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους -Πλατεία Αγίου Πέτρου 11:30-12:30 .

Πληροφορίες : 2751 0 25867
Ν. Π. Δ. Δ. Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Μ Ε Ρ Ι Μ Ν Α & Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Σ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση προϊόντων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε όποιον δύναται να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, κ.λπ.) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, τα οποία θα συγκεντρωθούν στον τερματισμό (Παλαιό Δημαρχείο –Δαναού 3).
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους:

-Την Τοπική Κοινότητα Μοναστηρακίου
-Την Δημοτική Κοινότητα Κουτσοποδίου
-Την Δημοτική Κοινότητα Άργους
-Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους
-Τη ΦΙΛΜΑ (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας)
-Τον Ερυθρό Σταυρό. (παράρτημα Άργους)
-Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας
-Τη Δομή “Βοήθεια στο σπίτι” του Δήμου Άργους-Μυκηνών
-Το τμήμα Τροχαίας Άργους
-Τους χορηγούς μας
– Τις εθελοντικές Ομάδες υποστήριξης:
“Άνθεμα”
“Ελληνική Παράδοση”
“Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κουτσοποδίου”
“Χορόσημο”

Όλοι οι αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΛΑΪΚΟΙ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ.

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Δελής Νίκος (Πρόεδρος Δ.Σ Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός 6937579375)
Καραχάλιος Γεώργιος (Αντιπρόεδρος Δ.Σ Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός 6944300116)
Ματζούνης Ιωάννης (Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Περ Πελοποννήσου 6977359132)
Τζαβέλλας Βαγγέλης (Αντιδήμαρχος 6944170746)
Σπανού Σπυριδούλα (Πρόεδρος ΔΕΥΑΡ-Μ 6946719642)
Πετροπούλου Ελισάβετ (Αντιπρόεδρος ΚΕΔΑΜ 6946172630)
Βύρλας Δημήτρης (Πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων – Δρομέων Αργολίδας 6974481474)
Σιαχάμης Νικόλαος (Μέλος Μαραθωνοδρόμων – Δρομέων Αργολίδας 6939672096)
Καραπάνος Γεώργιος (ΣΔΥ Αργολίδας 6949984600)
Ζαχαριάς Δημήτριος (Μέλος Δ.Σ Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός 6945751775)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Μποζιονέλος Τρύφωνας (καθηγητής Φυσικής Αγωγής 6972078001)
Πιπέρος Νίκος (καθηγητής Φυσικής Αγωγής 6955432560)
Μαυρούλης Περικλής 6944361333
Δαμάλας Σωτήρης (καθηγητής Φυσικής Αγωγής 6977418467)

ΓΡΑΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πολίτη Γεωργία
Ντούλια Κατερίνα
Μανέτα Παρασκευή
Μαρλαγκούτσου Νατάσσα
Κασσαράκη Ελένη

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες