Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

28 Μαΐου 2022

Ξεκίνησαν στο Κιβέρι Αργολίδας οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες «KIVERI Sailing Trophy 2022 Τάσος Μπουντούρης»




Ξεκίνησαν το Σάββατο 28 Μαΐου παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντούρη στον οποίο και είναι αφιερωμένοι οι αγώνες «KIVERI Sailing Trophy 2022»











Ιστιοπλοϊκοί αγώνες διοργανώνονται από τον Μυκηναϊκό Αθλητικό Σύνδεσμο Πελοποννήσου και προκειται για διασυλλογικό αγώνα για σκάφη OPTIMIST και FINN και πραγματοποιούνται το Σάββατο 28/5 και την Κυριακή 29/5, στο Κιβέρι προς τιμήν του Έλληνα Ολυμπιονίκη.





"Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους στόχους της Δημοτικής μας αρχής ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει στο δήμο ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όφελος του Αθλητισμού, του Τουρισμού και της Τοπικής Οικονομίας." δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.






Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών και την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού και της ΔΕΥΑΑΡ-Μ.





Η διοργάνωση περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το 2022, με συμμετοχές από την Πελοπόννησο και την Αττική.





Το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την έναρξη των αγώνων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Γ.Μαντζούνης, οι Αντιδήμαρχοι Αργους Μυκηνων δ. Κρίγγος και Χ. Πετσέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους –Μυκηνών Νίκος Δελής κα.






Ο Δήμος Άργους Μυκηνών φιλοδοξεί οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες να γίνουν θεσμός στην περιοχή του Κιβερίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες