Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Μαΐου 2022

Το υπερπολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» ανοιχτά του Ναυπλίου

 


Πλοίο
Το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» προερχόμενο από την Κρήτη με σημαία Παναμά βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαΐου  αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.

Το μήκους 195 μέτρων, χωρητικότητας 608 επιβατών και 412 ατόμων πληρώματος είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Silversea Cruises του κ. Manfredi Lefebvre d’Ovidi.
Από την ίδρυσή της στις αρχές της δεκαετίας του 90′, η Silversea Cruise υπηρετεί με συνέπεια την κρουαζιέρα προσφέροντας υψηλής στάθμης υπηρεσίες και έχοντας μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο στα προγράμματά της.
 
Η εταιρεία ανήκει σε ιδιώτες, έχοντας στην κατοχή της εννέα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια (Silver Spirit, Silver Wind, Silver Muse, Silver Discoverer, Silver Shadow, Silver Cloud, Silver Whisper, Silver Galapagos και Silver Explorer) με πλήρωμα από 100 έως 540 άτομα. Διαθέτει ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο δρομολογίων στις επτά ηπείρους και πάνω από 900 προορισμούς παγκοσμίως.
Στην Ελλάδα δρομολογεί τρία από τα εννιά κρουαζιερόπλοιά της με δεκάδες προσεγγίσεις στα λιμάνια του Πειραιά, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, του Ηρακλείου, της Σούδας, της Ρόδου και του Ναυπλίου. 

Τα κεντρικά γραφεία της κρουαζιέρας εδρεύουν στο Μονακό και η εταιρεία διατηρεί υποκαταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Αυστραλία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες