Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

09 Ιουνίου 2022

Επίσκεψη του Γ. Διδασκάλου στα υπό εξέλιξη έργα που εκτελεί το Υπουργείο Πολιτισμού στο Ναύπλιο


Άγιος Νικόλαος
Επίσκεψη στα υπό εξελιξη έργα που εκτελεί το Υπουργείο Πολιτισμού στο Ναύπλιο έκανε την Πέμπτη 9 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου.

Ο κύριος Διδασκάλου επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το Τελωνείο, το κτίριο Βίγγα που εκτελούνται έργα συντήρησης και το Παλαμήδι στο οποίο εκτελούνται έργα κατασκευής του αναψυκτηρίου.

Όπως τόνισε ο κ. Διδασκάλου πρόκειται για μεγάλα έργα στην πόλη του Ναυπλίου τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται να ολοκληρωθούν στο τέλος του 2023. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμόρφωση σε υφιστάμενους χώρους πωλητήριου και αναψυκτηρίου στο Κάστρο Παλαμηδίου.
Τόσο η δημιουργία του πωλητηρίου στην κεντρική αυλή του Προμαχώνα του Αγίου Ανδρέα, δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι, όσο και η στέγαση του νέου αναψυκτηρίου στον κεντρικό Προμαχώνα θα αποτελέσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Τον κύριο Διδασκάλου συνόδευε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης.
Τέλος ο κ. Διδασκάλου αναφέρθηκε στις φημολογία που τον θέλει να διεκδικεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέροντας πως προέχει η ολοκλήρωση με το καλύτερο τρόπο του έργου που έχει αναλάβει στο Υπουργείο Πολιτισμού από την θέση του Γενικού Γραμματέα τιμώντας την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες