Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

15 Ιουνίου 2022

"Ενδοοικογενειακή βία - Έμφυλη βία - Γυναικοκτονία" το θέμα σημαντικής εκδήλωσης στο Ναύπλιο

 

Βουλευτικό
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία - Έμφυλη βία - Γυναικοκτονία" το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022 στο Βουλευτικό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων " Ο Ναύπλιος" Κωνσταντίνος Κολόκας, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντιδέας κα. 
Χαιρετισμό απηύθυναν  εκ μέρους του Μητροπολίτη Αργολίδας π. Κωνσταντίνος Σέρρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ.Ράλλη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Ν. Αναστασίου, εν ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Α. Πουλάς απέστειλε χαιρετιστήρια επιστολή. 
Ομιλητές /τριες στην εκδήλωση ήταν, η Καλυψώ Γουλά Γενική Γραμματέας Δημογραφικής Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας φύλων, η Άννα Καραμάνου Πρ. Ευρωβουλευτής, Δρ. Πολιτικής Επιστήμης ΕΚΠΑ, η Ειρήνη Πανταζή τ. Αντεισαγγελέας Εφετών, Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων.,ο Ευάγγελος Πιπέρης Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας και ο Γ. Μπεκιάρης Αστυνόμος Α, ενώ την εκδήλωση  συντόνιζε η Θεοδοσία Πενταρβάνη, φιλόλογος
Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες