Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

05 Ιουνίου 2022

Αργολίδα: Δύτες καθάρισαν το λιμάνι του Τολού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 

Σκουπίδια στη θάλασσα
Τη Κυριακή 5/6/2022, στις 9:00 π.μ., στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, ο Δήμος Ναυπλιέων και το Τοπικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνδιοργάνωσαν ημέρα εθελοντικού υποθαλάσσιου καθαρισμού στο λιμάνι του Τολού, σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο @introdivetolo.
Στο Λιμάνι του Τολού βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που συνομίλησε για την προστασία του περιβάλλοντος με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τολού που έλαβαν μέρος στην δράση.
Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει αυτήν την περίοδο η ανθρωπότητα, ο εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε ότι αποτελούμε απλώς έναν κρίκο στην αλυσίδα της ζωής στον πλανήτη μας και πως πρέπει πάντα να λειτουργούμε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, χωρίς να το υποβαθμίζουμε.
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο Υπολιμενάρχης Ναυπλίου κ.Γιάννης Μουστακόπουλος και η υπεύθυνη του καταδυτικού κέντρου introdivetolo που έλαβε μέρος στην δράση καθαρισμού. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες