Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

30 Ιουνίου 2022

Γιόρτασαν τους Αγίους Αναργύρους στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου Άργους


Περιφορά εικόνας
Με θρησκευτική κατάνυξη  εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου του Άργους.

Την παραμονή της εορτής Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου.
Στην εορτή παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης,  η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Άργους Μυκηνών Παναγιώτης Σκούφης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κ. Κατσαρός, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Νικολάκου, το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, συγγενείς των ασθενών και αρκετός κόσμος από την πόλη του Άργους.
Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του εσπερινού είχαν τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνων των Αγίων Αναργύρων, προς ευλογία των πιστών.
Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε περιφορά της εικόνας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες