Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

08 Ιουλίου 2022

Ape Calessino 200: Στο Ναύπλιο το πιο διάσημο all-time classic τρίκυκλο στον κόσμο

 


Ape Calessino 200
Το vintage Ape Calessino, το πιο διάσημο ίσως τρίκυκλο στον κόσμο έκανε σήμερα την εμφάνιση του στο Ναύπλιο και όπως είναι φυσικό τράβηξε τα βλέμματα όσων το συνάντησαν.
Τα Ape μετρούν ούτε λίγο ούτε πολύ 65 χρόνια ζωής και περισσότερα από δύο εκατ. πωλήσεις. Το μικρό μέγεθος που τους επιτρέπει να χωρούν σχεδόν παντού και η αξιόλογη μεταφορική τους ικανότητα τα έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα κέντρα των πόλεων ακριβώς για αυτούς τους δύο λόγους.
Κοιτάζοντας βέβαια το ανανεωμένο Calessino, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί κανείς είναι οι μεταφορικές του ικανότητες. Περισσότερο απογευματινές βόλτες σε κάποιο νησί ή μια βραδινή έξοδο στο κέντρο του Ναυπλίου σε μιαν άλλη εποχή είναι εκείνα τα πράγμα που έρχονται στο νου πρώτα-πρώτα.
Η Piaggio «επανέφερε» το Calessino στην παραγωγή το 2007 κρατώντας τη σχεδίαση πολύ κοντά στο μοντέλο της δεκαετίας του 50, παρουσιάζοντας μονομιάς ένα all-time classic επαγγελματικό τρίκυκλο.
Για τη φετινή χρονιά η ιταλική εταιρία πραγματοποίησε μερικές αισθητικές αλλαγές-πιστές στο πνεύμα του τρίκυκλου μοντέλο-αλλά πιο σημαντικά ανανέωσε το Calessino στον τομέα του κινητήρα αντικαθιστώντας το προηγούμενο τετράχρονο μοτέρ των 218 κ.εκ. με ένα ολοκαίνουριο χωρητικότητας 197 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 10 ίππους και συνδυάζεται με 4τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει και όπισθεν
Το ανανεωμένο Ape Calessino 200 μπορεί να μεταφέρει με άνεση οδηγό και δύο επιβαίνοντες. Εκείνο φυσικά που προκαλεί εντύπωση είναι η μαλακή και αδιάβροχη αναδιπλούμενη οροφή αλλά και οι «πόρτες» που είναι επενδυμένες από το ίδιο υλικό.
Σύμφωνα με την Piaggio η ανανεωμένη έκδοση του vintage μοντέλου της είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές μέσω του επίσημο δικτύου εμπόρων της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες