Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

05 Αυγούστου 2022

Εγκαινιάστηκε η έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο


Κυρία διαβάζει
Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα άνοιξε τις πύλες της η ετήσια Έκθεση Βιβλίου, στην πλατεία Ωνάση, στο Ναύπλιο.
Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).
Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο ιερέας π.Βασίλειος Γκολέμης ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τον Ντίνο Καλύβα.
Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων εκφώνησε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λέντζος, ενώ παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζέρβας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τάσος Ζαφείρης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πολιτευτής της Ν.Δ. στην Αργολίδα Τάσος Γιώργας, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών κα.
Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας.
Θα διαρκέσει από τις 5 Αυγούστου μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2022, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. 
Συμμετέχουν περισσότεροι από 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.
Στην έκθεση συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του νομού Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών νομού Αργολίδας με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του νομού Αργολίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες