Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

11 Σεπτεμβρίου 2022

Πυργιώτικα Ναυπλίου: Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην "6η Ποδηλατάδα"


Πυργιώτικα Ναυπλίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων Άγιος Γεώργιος, η Τοπική Κοινότητα Πυργιωτίκων σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, διοργάνωσαν την "6η Ποδηλατάδα" για μικρούς και μεγάλους στα Πυργώτικα Ναυπλίου μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω του covid-19.
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν από την πλατεία Πυργιωτίκων με προορισμό το γραφικό Εκκλησάκι του Αγίου Θωμά Λευκακίων.
Ακολούθησε ξεκούραση στο δροσερό περιβάλλον της περιοχής με κέρασμα απόνομή μεταλλίων και πολλές εκπλήξεις με ανιματέρ για τα παιδιά.
Την υγειονομική κάλυψη είχαν εθελοντές Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης. 
Στην ποδηλατάδα συμμετείχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πυργιωτίκων Σταύρος Μπρέανος και παρευρέθηκε επίσης και ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας κα. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί την τροχαία Ναυπλίου για την σημαντική βοήθεια που πρόσφερε στην ρύθμιση της κυκλοφορίας ώστε να πραγματοποιηθεί η ποδηλατάδα με ασφάλεια.
Δείτε το βίντεο παρακάτω με την 6η Ποδηλατάδα και της δηλώσεις της Προέδρου του Συλλόγου Πυργιωτίκων Σοφία Τράκα:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες