Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

18 Οκτωβρίου 2022

Στο Εισαγγελέα Ναυπλίου ο αστυνομικός, η δικηγόρος και 4 ακόμα συλληφθέντες κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

 


Δικαστήρια
Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου στο Ναύπλιο πέρασαν οι 6 συλληφθέντες, γνωστοί οι περισσότεροι στην κοινωνία του Άργους, ανάμεσα τους ένας αστυνομικός, μία δικηγόρος, ένας επιχειρηματίας και μία γιατρός στο επάγγελμα και ο νεαρός γιος της, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά.
Κρησφύγετο
Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως σε υπόγειο κτηρίου στην περιοχή της Δαλαμανάρας εντοπίστηκαν κρυμμένες ποσότητες χασίς, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, αμμωνιοδυναμίτιδα , ένα όπλο Scorpion, ένα Καλάσνικοφ και εκατοντάδες φυσίγγια .
Οι αστυνομικοί είχαν μέρες την πληροφορία για τη δράση της συμμορίας που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών.
Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Ναυπλίου ήταν πως το συγκεκριμένο κύκλωμα είχε αναλάβει τη διακίνηση αλλά και την πώληση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην περιοχή και ότι μάλιστα τα όπλα και τα εκρηκτικά τα είχαν κρυμμένα σε ένα υπόγειο κτήματος στη Δαλαμανάρα.
Χτες το μεσημέρι η αστυνομία έκανε επέμβαση και κατάφερε να εντοπίσει τα πολεμικά τυφέκια, τις εκρηκτικές ύλες και το χασίς. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 18 Οκτωβρίου στον Εισαγγελέα Ναυπλίου όπου αναμενεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν.
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο Ποινικολόγος Αλέξης Κουγιας που ανέλαβε την υπεράσπιση δύο εκ των κατηγορουμένων μιας γιατρού και του γιου της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες