Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

11 Οκτωβρίου 2022

Αποκαταστάθηκε το όμορφο καμπαναριό της ιστορικής εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στο Ναύπλιο




Με απαράμιλλη ευγνωμοσύνη η ιστορική Εκκλησία του Γενεσίου Θεοτόκου Ναυπλίου εκφράζει τας ευχαριστίας εις τον δωρεοδότη της ενορίας μας κύριον Μπο Σίγκφριντ Βανγκχάμμαρ όπου ως κάτοικος πλέον και του τόπου μας, ηγάπησεν περισσοτέρως το Ναύπλιο και την Εκκλησίαν μας και κατέθεσε εξ ιδίας του προαιρέσεως φιλοτίμως το ποσόν των 24.800 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το μεγαλύτερον ποσόν δια τα έργα ανακαίνισης και αποκατάστασης του ιστορικού Κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας παλαιού Ναυπλίου (εκ του 11ου αιώνος).

Ο εν λόγω δωρητής πάλιν είχε αναλάβει την δαπάνη δια την εκπόνηση της απαραιτήτου μελέτης αποκατάστασης του Καμπαναριού πριν 2 έτη (αρ.πρ.Εκκλ.Συμβ.168-Α.Π.Μ.Σ. 7/4/26-11-2020})

Όθεν πληρούμενοι εξ αισθημάτων χαράς και ευγνωμοσύνης δια την αγαθήν προαίρεσιν του εριτίμου κυρίου Μπο Σίγκφριντ Βανγκχάμμαρ, ευχόμεθα εκ μέσης καρδίας καθώς και εις την οικογένειάν του πάσαν ευλογίαν , υγείαν και χαράν.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Κατασκευαστική Εταιρεία «ΑΤΡΕΑΣ» Α.Τ.Ε. και όλους τους συνεργαζομένους εξειδικευμένους επιστήμονες και μελετητές καθώς και τις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες που συμμετείχαν στην σωτήρια και καλαίσθητη παρέμβαση και αποκατάσταση του ιστορικού Κωδωνοστασίου της Αγίας Σοφιάς τ’Αναπλιού.

Ο Εφημέριος του Ι.Ναού
π.Διονύσιος Ταμπάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες