Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

17 Οκτωβρίου 2022

Oosterdam: Ένα πλωτό παλάτι στο Ναύπλιο με περισσότερους από 1.000 επιβάτες





Στο Ναύπλιο κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Oosterdam με σημαία Ολλανδίας, της εταιρείας Holland America line, στο πλαίσιο της πολυήμερης κρουαζιέρας που κάνει στο Αιγαίο.


Οι περισσότεροι από τους 1.000 επιβάτες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στο Ναύπλιο, έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πόλη, καθώς και τους αρχαιολογικούς χώρους σε Μυκήνες και Επίδαυρο.
Το Oosterdam είναι το πρώτο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως πλωτό ξενοδοχείο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 στο λιμάνι του Πειραιά.


Έχοντας βαπτιστεί το 2003 από την Αυτού Μεγαλειότητα Πριγκίπισσα Margriet της Ολλανδίας, είναι το δεύτερο σε σειρά πλοίο της Vista-Class. Όπως και τα υπόλοιπα πλοία της σειράς, χρησιμοποιεί τεχνολογία φιλική στο περιβάλλον και καύσιμα τύπου Diesel για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.
Όλες οι καμπίνες διαθέτουν τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και DVD player, makeup καθρέφτες, πιστολάκι για τα μαλλιά, αρωματικά σαπούνια, λοσιόν, σαμπουάν και άλλα προϊόντα περιποίησης Elemis Aromapure, υπηρεσία πάγου, υπηρεσία γυαλίσματος παπουτσιών και βραδινή υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού, premium Euro-Top στρώματα, βαμβακερά σεντόνια, πολυτελή μπουρνούζια, φρέσκα φρούτα.

Οι επιβάτες στις σουίτες έχουν επίσης αποκλειστική χρήση του σαλονιού Neptune, δωρεάν υπηρεσία πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού, σιδερωτηρίου, υπηρεσίες θυρωρείου, προτεραιότητα στο checkin και στο check out, προτεραιότητα κράτησης τραπεζιού, κοκτέιλ καλωσορίσματος, κοκτέιλ πάρτυ με τους αξιωματικούς, ορεκτικά πριν το δείπνο, κιάλια και ομπρέλα για χρήση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες