Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

24 Ιανουαρίου 2023

Την βασιλόπιτα έκοψαν ο Ραδιοφωνικός Σταθμός και το Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Αργολίδας

 Μητροπολίτης Αργολίδας

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού και του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας ευλόγησε και έκοψε το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ. Γεώργιος Καζάς, ο βουλευτής Αργολίδας Ι.Ανδριανός και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδας , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού, του βιβλιοπωλείου και των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδας '' Επιστροφή''
Ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και πρωτοψάλτης Κ. Ρούτουλας με την χορωδίας Βυζαντινοί και παραδοσιακοί αντίλαλοι και και την συνοδεία στο ακορντεόν του π. Δημητρίου Κρουσταλάκη , πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, η πρώην πρόεδρος του ΚΕΦΙ δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της ΝΔ Αναστάσιος Γεώργας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες