Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

18 Φεβρουαρίου 2023

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 Μνημόσυνο

Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Στρατιωτικών και Αστυνομικών.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 το πρωί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Στρατιωτικών και Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.
Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.
Αμέσως μετά έγινε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση.
Στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος που τέλεσε το Τρισάγιο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου Γ. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τ. Χρόνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τ. Γανώσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σιδέρης, ο Διοικητής της ΥΔΥΠ Ναυπλίου Αντισυνταγματάρχης Βάσος Ιωάννης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας Ταξιάρχος Ε. Πιπέρης, Αξιωματικοί της Αστυνομίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας Μ. Μαντάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι αστυνομικοί, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Π. Ψυχογυιός, η Πολιτευτής της Ν.Δ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Χειβιδόπουλος, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τ. Γεώργας, πολίτες, συγγενείς, φίλοι, καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου που τίμησαν τους Αστυνομικούς που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες