Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

15 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου Ιεροψαλτών

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας " ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ" σε μία σεμνή τελετή πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Βασιλόπιτα


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο εξοχικό κέντρο ¨ΣΠΗΛΙΑ" στο Κεφαλάρι Άργους παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου.
Κατά την εκδήλωση έγινε κλήρωση ενός ΤΑΜΠΛΕΤ, προσφορά τού καταστήματος PC HOUSE του κ. Ιωάννου Παρασκευόπουλου , Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου.
Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν:
ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PC HOUSE ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ SWEET HOUSE ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ
Στην κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος ,παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και ιεροψάλτης Κ. Ρούτουλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης , ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της ΝΔ , Α. Γεώργας ,ο πρόεδρος του ΙΣΚΑ π. Μιχαήλ Μετζάκης ,ενώ ο βουλευτής Αργολίδος Ι.Ανδριανός έστειλε χαιρετισμό λόγω ανελλιμμένων υποχρεώσεων στη βουλή.
Κατά την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου πρωτοψάλτης και καθηγητής της Βυζαντινής σχολής της Μητροπόλεως Αργολίδος Δ. Καρκαλάτος , οπ οίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και υποσχέθηκε για το καλύτερο του συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδος. Επίσης τόνισε πως σε μελλοντική εκδήλωση θα τιμηθούν προηγούμενοι πρόεδροι του Συνδέσμου .






Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες