Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

27 Φεβρουαρίου 2023

Με δωρεάν σαρακοστιανά και γλέντι ο Δήμος Άργους Μυκηνών γιορτάζει τα κούλουμα στη Νέα Κίο

 Καθαρά Δευτέρα

Μετά την περίοδο των υγειονομικών περιορισμών για τον κορωνοϊό, που δεν επέτρεπαν εκδηλώσεις, ο Δήμος Άργους Μυκηνών μπόρεσε και πάλι να τηρήσει την παράδοσή με τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας στην ύπαιθρο, γνωστότερο και ως «κούλουμα», με σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί, μουσική και χορό.
Έτσι μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και την Τοπική Κοινότητα διοργανώνονται σήμερα τα καθιερωμένα κούλουμα στο πάρκο της Νέας Κίου. Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος και Γιάννης Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, η πολιτευτής της Ν.Δ. και δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, κ.α.
Εθελοντές της περιοχής εργάζονται στο φουλ για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο πού συρρέει από το πρωί στο χωριό, διανέμοντας δωρεάν από φασόλια γίγαντες, ντολμαδάκια, ταραμοσαλάτα, χαλβά και φυσικά την τιμητική της έχει και η πατροπαράδοτη λαγάνα. 
Το υπαίθριο «τραπέζι» που έχει στήσει ο Δήμος Άργους Μυκηνών περιμένει τους δημότες και τους επισκέπτες για να χαρούν την ημέρα και τα παιδιά τους για να πετάξουν ψηλά τον χαρταετό τους στην παραλία της Νέας Κίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες