Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Μαρτίου 2023

Άργος: Παρέλαση μαθητών και πολιτιστικών φορέων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

 Παραδοσιακές στολές

Η Επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας της 25ης Μαρτίου 1821 εορτάσθηκε με την επιβαλλόμενη επισημότητα και λαμπρότητα στο Άργος παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και σύσσωμου του Δημοτικού συμβουλίου το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023. 
Προηγήθηκε δοξολογία στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου. Μετά το τέλος της Δοξολογίας τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο της πόλης
Ακολούθησε η παρέλαση μαθητών των δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων του Δήμου Άργους Μυκηνών, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και πολιτιστικών φορέων της πόλης.
Στις επετειακές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αργολίδας Γ.Ανδριανός, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Ιωάννης Μαλτέζος και υποψ. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ, Μπέγγος, οι αντιδήμαρχοι Δ. Κρίγγος, Χ. Πετσέλης, Ν. Γκαβούνος, Γ. Αθανασόπουλος, Θ. Οικονόμου, Μ. Ρέσκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Ν. Δελής και δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι βουλευτές Τ.Χειβιδόπουλος και Π. Ψυχογυιός, η πολιτευτής της Ν.Δ. και δικηγόρος Σ. Τάνταρου Κρίγγου κα. 
Την εκκλησία εκπροσώπησε ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π.Γεώργιος Σελλής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες