Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

30 Μαρτίου 2023

Άργος: Βραβεύθηκαν οι Πρωταθλήτριες Σχολικές Ομάδες

 Μαθητές

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας διοργάνωσε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 στο Άργος τελετή βράβευσης των πρωταθλητριών ομάδων της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας μετά το πέρας της Α’ φάσης των Πανελλήνιων αγώνων ομαδικών αθλημάτων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου.
Στην αίθουσα « ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » του Δήμου Άργους Μυκηνών το πρωί της ίδιας ημέρας βραβεύθηκαν οι ομάδες , της χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους , της καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους και του ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.
Στη βράβευση παρευρέθηκε  ο  Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. κύριος Κόπτσης Αλέξανδρος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου κύριος Οικονομόπουλος Δημήτριος ,οι Δ/ντές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κ.κ. Σίδερης Δημήτριος και Πολύδωρος Βασίλειος
Εκ μέρους του Δήμου Άργους – Μυκηνών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κύριος Καμπόσος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Δ\ημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κύριος Σκούφης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική μέριμνα και Αθλητισμός ,κύριος Δελής Νικόλαος Εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων των πρωταθλητριών ομάδων.
Το μεσημέρι  στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, θα βραβευτούν οι ομάδες , της καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου , του ποδοσφαίρου μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες