Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

26 Μαρτίου 2023

Εντυπωσιακή και άρτια εμφάνιση της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών Κέρκυρας στο Ναύπλιο

 Μπάντα μουσικών

Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Ναυπλιέων και σε συνεργασία με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων, έλαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και της επετείου της Ελληνικής επανάστασης του 1821 στην πόλη του Ναυπλίου.
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου συμμετείχε στη λιτάνευση της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνας της Ευαγγελίστριας και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος παρέθεσε δείπνο στους συμμετέχοντες, ευχαριστώντας τη Φιλαρμονικής μας για τη συμμετοχή της και ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών.
Το Σάββατο 25 Μαρτίου έλαβε μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση και μετά τη λήξη της πραγματοποιήθηκε κοινή εμφάνιση της Φιλαρμονικής μας με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπλιέων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστων, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριο, το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστουρο και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κα Ράλλη Μαρία για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία τους.

 Επίσης τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κα Μερόπη Υδραίου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Χρυσούλα Τόμπρου για τη συνεργασία τους. Τέλος συγχαίρει τον Αρχιμουσικό και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής για την άρτια εμφάνιση τους σε όλες τις εκδηλώσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες