Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

28 Μαρτίου 2023

Εκδήλωση τιμής στο Ναύπλιο για τους αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς

 Χορωδία Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων τίμησαν τους αφυπηρετήσαντες κατά τα έτη 2013-2020 εκπαιδευτικούς, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου.
Στην εκδηλωση παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφειάρχης Περιβάλλοντος, Τ. Γανώσης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Β. Πολύδωρας κα.
Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία και η ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και η Μουσικοθεατρική παράσταση «Σαν της Ωριάς το κάστρο».
Συμμετείχαν, η θεατρική ομάδα “Carpe Theatro” και το μουσικό σύνολο «Ταξιδευτές της παράδοσης» του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, με υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας την Καλλιόπη Καλποδήμου φιλόλογο, θεατρολόγο, υπεύθυνο Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής τον Δημήτρη Ζαχαρίου μουσικό και τους συνεργάτες καθηγητές Βασίλη Καλαγκιά, Μάριο Καραχάλιο, Ράνια Κουτρούλη, Έλενα Χετζάκη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες