Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

14 Μαρτίου 2023

Επιμορφωτικό σεμινάριο για κληρικούς στην Μητροπολη Αργολίδος από το Ι.Π.Ε.


  
Η Μητρόπολη Αργολίδος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο για κληρικούς και υποψήφιους κληρικούς με θέμα: «Οργάνωση και διοίκηση της Ενορίας – Προσφορά προς τον Άνθρωπο.

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις που θα πραγματοποιούνται από πεπειραμένους κληρικούς και έγκριτους ακαδημαϊκούς και θα απευθύνονται σε κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και υποψήφιους κληρικούς. Σκοπός του θα είναι η παρουσίαση βασικών εννοιών σε θέματα Διοίκησης και Οργάνωσης της Ενορίας καθώς και η συμβουλευτική προσέγγιση πάνω σε σύγχρονα ποιμαντικά ζητήματα.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 θα τελεσθεί στο Κέντρο Νεότητος της Μητροπόλεως στο Ναύπλιο ο Αγιασμός από τον Πανοσ/το Αριχμανδρίτη της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Δ/ντή του Ι.Π.Ε. π. Θεολόγο Αλεξανδράκη και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει η πρώτη εισήγηση.

Πρώτος εισηγητής θα είναι ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Δρ. Θεολογίας, ο οποίος θα αναφερθεί στο περιεχόμενο και τους στόχους του προγράμματος, καθώς και στις δυνατότητες που προσφέρει στους κληρικούς για να επιμορφωθούν και να ενισχυθούν στην αντιμετώπιση σύγχρονων πρακτικών και ποιμαντικών θεμάτων της ενοριακής ζωής.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συντονιστή των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. Πέτρο Αθανασόπουλο στο τηλέφωνο 2750 0 28645 και ώρες 10:00 π.μ.-1:00μ.μ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες