Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

12 Μαρτίου 2023

Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας

 Δεσπότης

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριο την Κυριακή Β’ νηστειών, 12 Μαρτίου 2023 τέλεσε τον Όρθρο και την Θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στην ενορία της Αγίας Τριάδος στην Αγία Τριάδα - Μπέρμπακα Αργολίδας. 
Μετά το πέρας των ιερών ακολουθιών, ο Μητροπολίτης Νεκτάριος τέλεσε το Ιερό μνημόσυνο της μακαριστής Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου, προέδρου εν ζωή του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας, με πολυετή προσφορά.
Με καταγωγή από τα Καλύβια Αττικής, έζησε για πολλές δεκαετίες στην Αγία Τριάδα Μιδέας με το σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργόπουλο. Πριν συνταξιοδοτηθεί, για πολλά χρόνια ήταν προϊσταμένη στο ΠΙΚΠΑ Άργους.
Η Αναστασία Παπαγεωργοπούλου, υπήρξε μαχήτρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και ιδίως των παιδιών με αναπηρία στην Αργολίδα, ιδρύοντας με το Σύλλογο τα δύο πρώτα ΚΔΑΠμεΑ, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο έργο και τα παιδιά της, ως συνήθιζε να νιώθει τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας.
Το έργο της θα συνεχιζόταν με τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, ωστόσο έχει αφήσει πίσω ικανούς αγωνιστές και συνεχιστές του οράματός της και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει πραγματικότητα.
Μετά το πέρας του μνημόσυνου ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Μητροσύλης και ο πρώην εφημέριος π. Γεώργιος Μητροσύλης ,ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδας για την τέλεση των Ιερών ακολουθιών και του Ιερού μνημόσυνου στην Αγία Τριάδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες