Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

24 Μαρτίου 2023

Η επόμενη γενιά προϊόντων αιχμής Huawei έρχεται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα






Τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών από έξυπνα κινητά τηλέφωνα και έξυπνα κινητά ρολόγια έως φορητούς υπολογιστές και ακουστικά, τα οποία έρχονται και στην Ευρώπη, παρουσίασε στην Κίνα η Huawei.

Όπως ανακοινώθηκε στις 9 Μαΐου στο Μόναχο της Γερμανίας, η Huawei θα παρουσιάσει τα νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών που αναζητούν την καλύτερη δυνατή τεχνολογική εμπειρία στην πολύπλευρη καθημερινότητά τους, με τις αυξημένες ανάγκες επιδόσεων, αποδόσεων και συνδεσιμότητας.

Η επόμενη γενιά εμβληματικών «ναυαρχίδων» έρχεται στην Ευρώπη

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η Huawei φέρνει στους Ευρωπαίους καταναλωτές δύο νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα αιχμής, επόμενης γενιάς: Το HUAWEI P60 Pro, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στην φωτογραφία, θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο εκείνων που θέλουν να αποτυπώσουν την υψηλότερη λεπτομέρεια από διάφορες αποστάσεις, μέρα και νύχτα. Ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία των smartphones της Huawei είναι το HUAWEI Mate X3. Το νέο αναδιπλούμενο smartphone - ναυαρχίδα της εταιρίας διαθέτει όλη τη νέα προηγμένη τεχνολογία σε ένα εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα. Με αυτό το μοντέλο η Huawei εδραιώνει την ηγετική της θέση στα αναδιπλούμενα smartphones, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η παρουσίαση νέων συσκευών δεν θα ήταν πλήρης χωρίς νέα, προηγμένα έξυπνα ρολόγια. Το HUAWEI WATCH Ultimate είναι το κορυφαίο smartwatch της Huawei, με επαγγελματικές και πιστοποιημένες προδιαγραφές.

Η Huawei φέρνει επίσης τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5, ενώ θα θα λανσάρει επίσημα την νέα σειρά συσκευών αιχμής, αλλά θα παρουσιάσει επιπλέον, το όραμα και τη στρατηγική της για την παροχή καινοτομίας σε κάθε καταναλωτή και τη συνεχή πρωτοπορία της στην ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας τεχνολογίας. Όλα τα επερχόμενα νέα προϊόντα της Huawei θα είναι διαθέσιμα και στις ευρωπαϊκές αγορές. Το HUAWEI WATCH Ultimate θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου, ακολουθούμενο από τα HUAWEI FreeBuds 5 και το HUAWEI P60 Pro.

Αλ.Λιδ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες