Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

30 Απριλίου 2023

Εγκαινιάστηκε στο Ναύπλιο η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

 Αγιασμός

Το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων στο Ναύπλιο, που διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. στην Πλατεία Φιλελλήνων στο λιμάνι Ναυπλίου.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αργολίδας .Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Τ. Γανώσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Γιάννης Μπούνος, του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Παπαϊωάννου και Γιώργος Γαβρήλος, και του ΠΑΣΟΚ Τάσσος Χειβιδόπουλος και Παναγιώτης Ψυχογυιός, κα.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαΐου 2023 και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου Mediterranean Yacht Show και σκοπό έχει να δοθεί η δυνατότητα στους εγχώριους ταξιδιώτες αλλά και στους ξένους επισκέπτες να ενημερωθούν για προϊόντα μοναδικής διατροφικής αξίας από τους τοπικούς παραγωγούς της Αργολίδας στους κλάδους τροφίμων και ποτών.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Η έκθεση Τοπικών Προϊόντων ευελπιστούμε κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερη προσεγγίζοντας όπως και φέτος υψηλές επισκεψιμότητες αλλά και σημαντικές συνεργασίες εκθετών και επισκεπτών. Η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων αναδεικνύει την πλούσια κουλτούρα του τόπου μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα αργολικά προϊόντα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν».
Η βραδιά των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση των χορευτικών ομάδων, "ΜΟΡΙΑΣ",  "Χορόσημο", "Χοροκίνηση" και  του "Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας", στο χώρο της έκθεσης,  όπου ταξίδεψαν τους επισκέπτες με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες