Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

09 Απριλίου 2023

«Η επέλαση της Άνοιξης» ενθουσίασε τους επισκέπτες της ατομικής έκθεσης της Χάρις Τσεκούρα στο Ναύπλιο

 Ζωγραφικοί πίνακες

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, τα εγκαίνια - vernissage της ατομικής έκθεσης της Χάρις Τσεκούρα, με επιμέλεια της Βασιλικής Ξυλινά, στη Vasiliki- Galerie d'art, Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1, στο Ναύπλιο.
Η έκθεση με θέμα «Η επέλαση της Άνοιξης» θα διαρκέσει από το Σάββατο 8 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Γ. Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" Θ. Σπαντιδέας, ου υποψήφιοι βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος, του ΠΑΣΟΚ Τ. Χειβιδόπουλος και της Ν.Δ. Ε. Παναγιωτόπούλου.
Στην έκθεση αυτή η Χάρις Τσεκούρα παρουσιάζει τη πρόσφατη δημιουργία της, με έργα εμπνευσμένα από τα λουλούδια της Άνοιξης.
Όπως γράφει η ίδια : «Χάρη σε αυτά διαιωνίζεται η ζωή. Συνοδεύουν τον άνθρωπο από τη γέννηση έως και το τέλος της ζωής του».
Το εικαστικό έργο της Χάρις Τσεκούρα έχει πολύ αγαπηθεί από τους συμπολίτες μας και χαίρει ιδιαίτερης απήχησης, με εκθέσεις στην Ελλάδα και στη Γαλλία.
"Ευχαριστώ την Χαρις Τσεκούρα που μου εμπιστεύεται, για δεύτερη φορά, τα έργα της για να εκτεθούν στη Vasiliki - Galerie d’art, στο Ναύπλιο.
Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη που θα κάνετε στον εκθεσιακό χώρο, για την συνάντηση σας με τη Χάρις Τσεκούρα και για την εικαστική σας αναζήτηση μέσα από τα έργα της που ερμηνεύουν την ορμητική «επέλαση της Άνοιξης», σε μια πανδαισία λουλουδιών, συμβολισμών, αρωμάτων και χρωμάτων, δίνοντας δείγμα μοναδικό αρμονίας, ανθρωπιάς και αισιοδοξίας." ανέφερε η κ. Βασιλική Ξυλινά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες