Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

05 Απριλίου 2023

Ο Βασίλης Οψιμούλης του ΕΚΑΒ Αργολίδας ορίσθηκε μέλος στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας

 Βασίλης Οψιμούλης ΕΚΑΒ Αργολίδας

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο του Υπουργείου Υγείας οριστικέ ο Βασίλης Οψιμούλης υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο του υπουργείου υγείας είναι 5μελες, με 3 μέλη διορισμένα και 2 από τον κάθε φορέα του υπουργείου υγείας.

Αναλυτικά:

«Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για το Υπουργείο Υγείας και τους λοιπούς Φορείς που υπάγονται σε αυτό (2023 - 2024)

Συγκροτούμε Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για το Υπουργείο Υγείας και τους λοιπούς Φορείς που υπάγονται σε αυτό (2023-2024) και ορίζουμε τα μέλη αυτού ως ακολούθως: 

1. ΜΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια τη ΒΕΡΓΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, Πρωτοδίκη Αθηνών. 

2. ΚΟΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, Δικαστική Πληρεξουσία Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, με αναπληρώτρια τη ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβουλίου της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και με παράλληλα καθήκοντα στο Δικαστικό Γραφείο της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής. 

3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Σώμα Επιθεώρησης Νοτίου Ελλάδος, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρώτρια την ΠΡΑΣΣΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Διεύθυνση Οργάνωσης, Απλούστευσης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού Διαδικασιών, Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης e-ΕΦΚΑ. 

4. ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, οι οποίοι είναι μέλη του πενταμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου στο οποίο υπάγεται ο διωκόμενος υπάλληλος, ως ακολούθως: 

I. ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 

Αιρετοί εκπρόσωποι μονίμων υπαλλήλων: 

i. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Προμηθειών Κεντρικής Υπηρεσίας, με αναπληρωτή τον ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης.

 ii. ΝΤΕΡΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με αναπληρώτρια την ΚΑΝΤΖΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, η οποία υπηρετεί με απόσπαση ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.). 

Αιρετοί εκπρόσωποι υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου:

 i. ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, του κλάδου ΤΕ Ραδιολόγων-Ακτινολόγων, με βαθμό Α΄, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής Περιβάλλοντος, με αναπληρώτρια την ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, του κλάδου ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ., η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημόσιας Υγείας.

 ii. ΧΑΪΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής Περιβάλλοντος, με αναπληρώτρια τη ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ, του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με βαθμό Α΄, η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης. 

II. ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Ε.Κ.Α.Β.)

 Αιρετοί εκπρόσωποι μονίμων υπαλλήλων:

 i. ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή τον ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. 

 ii. ΖΕΡΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή τον ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. 

Αιρετοί εκπρόσωποι υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου:

 i. ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή τον ΚΑΜΠΑΣΑΚΑΛΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. 

ii. ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή τον ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. I

II. ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) 

Αιρετοί εκπρόσωποι μονίμων υπαλλήλων: 

i. ΚΟΡΚΑ ΞΑΝΘΗ, του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών, με βαθμό Α΄, με αναπληρώτρια την ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών, με βαθμό Α΄. 

ii. ΡΟΜΠΟΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α΄, με αναπληρωτή τον ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών, με βαθμό Α΄. 

Αιρετοί εκπρόσωποι υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου: 

i. ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με βαθμό Α΄, με αναπληρωτή τον ΦΕΛΕΚΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ, του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με βαθμό Α΄. 

ii. ΡΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Α΄, με αναπληρωτή τον ΓΩΓΟ ΙΩΑΝΝΗ, του κλάδου ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με βαθμό Α΄. 

IV. ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (Ε.Ο.Φ.) 

Αιρετοί εκπρόσωποι μονίμων υπαλλήλων: 

i. ΜΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, με αναπληρωτή τον ΒΟΛΙΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, του κλάδου ΠΕ Χημικών-Βιοχημικών, με βαθμό Α΄.

ii. ΜΑΚΡΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, του κλάδου ΠΕ Χημικών-Βιοχημικών, με βαθμό Α΄, με αναπληρώτρια τη ΝΙΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α΄. 

Αιρετοί εκπρόσωποι υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου: 

i. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄. 

ii. ΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΛΕΙΑ, του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών, με βαθμό Α΄.

 Κατά τις συνεδριάσεις του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου καλούνται και συμμετέχουν οι αιρετοί εκπρόσωποι των μονίμων υπαλλήλων ή των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του Φορέα, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται ο εκάστοτε διωκόμενος υπάλληλος. Γραμματέας του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου ορίζεται η ΝΙΩΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, η οποία υπηρετεί στην Υπηρεσία Συντονισμού του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια την ΤΣΙΟΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, η οποία υπηρετεί στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Νοσηλευτικών Μονάδων και Εποπτευόμενων Φορέων του Υπουργείου Υγείας. 

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για το Υπουργείο Υγείας και τους λοιπούς Φορείς που υπάγονται σε αυτό είναι αρμόδιο για τα πειθαρχικά θέματα του προσωπικού τους και ασκεί πειθαρχική δικαιοδοσία σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 146Β του ν.3528/2007 (ΦΕΚ Α΄ 26), όπως ισχύουν. Η θητεία του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2024. 

Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α. ΚΟΜΑΤΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες