Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

27 Μαΐου 2023

Ξεκίνησε στο Ναύπλιο το Final-4 του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο στο Ναύπλιο

 Αθλητές ΑμεΑ

Η μάχη της ανάδειξης του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπάσκετ με Αμαξίδιο ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στο Final-4 που διεξάγεται στο Ναύπλιο.
Η διοργάνωση ξεκίνησε με τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μέγας Αλέξανδρος όπου νικητής αναδήχθηκε ο Μ. Αλέξανδρος με 58 - 62
Ακολούθησε η τελετή έναρξης στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας  και στην συνέχεια ο αγώνας Δωδεκάνησος – Άτλας.
Στην τελετή έναρξης παρευβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ Χαράλαμπος Περδίκης και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. 
Την εκδηλωση της έναρξης παρακολούθησαν επίσης η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ν. Αναστασίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης Αργολίδας Β. Πολύδωρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων με την Παράταξη Ναυπλία Ενωμένη Δημήτρης Παπαδημόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου κα.
Την Κυριακή (28/5) είναι ο Μικρός Τελικός που έχει προγραμματιστεί για τις 15:30, ενώ στις 18:00 είναι προκαθορισμένο το τζάμπολ του Τελικού κι αμέσως μετά (20:00, βάσει του αρχικού προγραμματισμού) θα ακολουθήσουν η Τελετή Λήξης, οι απονομές κι οι βραβεύσεις.
Συνδιοργανωτής της ΟΣΕΚΑ είναι ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, ενώ η διοργάνωση χαίρει της υποστήριξης του Συνδέσμου Επαγγελματιών Τολού.
Δείτε παρακάτω τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Μέγα Αλέξανδρο:
Δείτε επίσης την τελετή έναρξης που ακολούθησε:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες