Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

04 Ιουνίου 2023

Ναύπλιο: Κολυμβητικός μαραθώνιος 10χλμ για το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος

 Σταύρος Σμυρλής

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Κυριακής 4 Ιουνίου τερμάτισε τον συμβολικό αγώνα κολύμβησης των 10 χιλιομέτρων από το Κιβέρι στο Ναύπλιο ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής. 

Η 31η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (World No Tobacco Day), με απόφαση που έλαβε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), για να υπενθυμίσει στο παγκόσμιο κοινό τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.
Στο πλαίσιο της ημέρας αυτής ο Δήμος Ναυπλιέων , ο ΔΟΠΠΑΤ, η ΕΟΔ και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας συνδιοργάνωσαν συμβολικά, κολύμβηση μεγάλης απόστασης από τον αθλητή και υπάλληλο του Δήμου Ναυπλιέων Σμυρλή Σταύρο ο οποίος ξεκίνησε από το Κιβέρι και κατέληξε στο Φάρο στο Λιμάνι Ναυπλίου (10χλμ) μεταφέροντας συμβολικά το μήνυμα της παγκόσμιας Ημέρας την Κυριακή 04 Ιουνίου το πρωί.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι και υποδέχθηκε τον Σταύρο Σμυρλή ανέφερε: "Ο Δήμος Ναυπλιέων στέκεται πάντα αρωγός τέτοιου είδους πρωτοβουλιών και κοινωνικών δράσεων, με στόχο την ευαισθητοποίησή του κοινού, με σκοπό την προστασία της υγεία μας και των συνανθρώπων μας για μια ελπιδοφόρα αλλαγή στον μέλλον."

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες