Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

11 Ιουνίου 2023

Δοξολογία στο Ναύπλιο για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

 Μαντζούνης - Πιπέρης

Η 11η Ιουνίου είναι ημέρα με εορταστικό χαρακτήρα η οποία θεσπίστηκε από την πολιτεία ως ένδειξη Τιμής και αναγνώρισης του ρόλου και της προσφοράς των Αποστράτων Αστυνομικών στην διαμόρφωση της διαχρονικής εικόνας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Εορτασμός για το 2023 πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας, μετέφερε την Αγιογραφημένη εικόνα του Προστάτη του Αγίου Νικολάου του Συνδέσμου για προσκύνημα.
Στις 10:00 πραγματοποιήθηκε δοξολογία, στη συνέχεια έγινε η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε χαιρετισμός Εκπροσώπου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας.
Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α.Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ΔΔ. Κωστούρος, ο Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος Πιπέρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας Μιχάλης Μαντάς, μέλη του Συνδέσμου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του Στρατού και του Λιμενικού κα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες