Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

06 Νοεμβρίου 2023

 Ένταση με γονείς μαθητών

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δημήτρη Σίδερη το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου στη αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αργολίδας.


Το κύριο και βασικό θέμα της συναντησης ήταν η αυξημένη παραβατικότητα κυρίως από μαθητές Ρομά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο και οι αναγκαίες λύσεις που θα πρέπει να δρομολογηθούν ώστε να εκλείψουν τα περιστατικά αυτά από το σχολείο. 
Στη συνάντηση επικράτησαν υψηλοί τόνοι μεταξύ των γονέων και του κ. Σίδερη, ενώ σύμφωνα με τους γονείς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με πολλά περιστατικά παραβατικότητας να καταγράφονται σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι γονείς από την προηγούμενη Πέμπτη δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Α. Πουλάς και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος. Δείτε παρακάτω σε βίντεο ένα μεγάλο απόσπασμα από αυτά που αναφέρθηκαν στην συνάντηση των γονέων με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες