Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

16 Φεβρουαρίου 2024

Δικαίωμα Τεκνοθεσίας

 
ΑΡΓΟΛΙΔΑ



Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λαζαρίδης

Είναι υπεράνω πάσης ανθρώπινης νόησης και οποιασδήποτε κοινής λογικής, κάποιοι να επιμένουν να βαπτίζουν το καπρίτσιο της επίμαχης τεκνοθεσίας ως αναφαίρετο δικαίωμα!!!!

Δικαίωμα επάνω σε ποια βάση;

Στη βάση της ικανοποίησης του αρρωστημένου θέλω μας έναντι της κοινωνίας;

Ή μήπως όλα τα πρέπει και θέλω μας πρέπει να οδηγούν την άλογη κούρσα για το θεαθήναι τοις ανθρώποις;

Έφτασε να γίνει το δικαίωμα απλά ένα καθαρό καπρίτσιο, για το λόγο ότι δεν διαφαίνεται ίχνος αγάπης για τα παιδιά αυτά, μέσα από αυτήν την εγωκεντρική απαίτηση!!!

Το θέμα δεν είναι θρησκευτικό όπως πολλοί διατείνονται, αλλά πρωτίστως ανθρωπολογικό, ψυχολογικό και κοινωνιολογικό!!!

Ποιος ρώτησε ή θα ρωτήσει ποτέ εάν τα παιδιά αυτά που καλούνται απαγωγικά να τεκνοθετηθούν, εάν εκείνα θέλουν να ενταχθούν σε ένα υβριδικό μοντέλο οικογένειας;

Μια ζωή, εμείς οι μεγάλοι θα ικανοποιούμε τα εγωπαθή θέλω μας και θα τα περνάμε ως νομοσχέδια εις βάρος των παιδιών;

Θα παντρευτούμε γιατί έτσι μας αρέσει, θα τσακωθούμε, θα χωρίσουμε γιατί πάλι έτσι μας αρέσει, θα κάνουμε μπαλάκι του πιγκ πονγκ τα παιδιά μας, έρμαια των εγωπαθών ορέξεων της κτητικότητας μας!!!

Στην τελική, την εγωπάθεια μας την ντύνουμε με ένα νόμο διαζυγίου οι μεν ή με ένα νομοσχέδιο τεκνοθεσίας οι δε και συνεχίζουμε απτόητοι τον εγωπαθή δρόμο της ζωής μας !!!

Σκεφτήκαμε ποτέ ότι το προϊόν αυτής της άλογης κτητικότητας μας, αυτομάτως οδηγεί τα παιδιά αυτά σε ένα αδιέξοδο, που στερείται θυσιαστικής αγάπης!!!

Νέα τάξη πραγμάτων!!!

Θαυμάστε!!!!

Γονέας 1 και γονέας 2 θα υποκαταστήσουν το μπαμπά-μαμά!!!

Η ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου ανοίγει τη ζοφερή κερκόπορτα για την κλωνοποίηση της οικογένειας, αλλά μοντέλου της πάλαι ποτέ Ντόλυς!!!

Ποιος άνδρας με σθένος μπορεί να ενδυθεί το βαρύ χιτώνα που λέγεται μάνα και να φέρει εις πέρας τον τεράστιο και θεόσδοτο ρόλο της μητρότητας, με το προσωπείο του Γονέα 1;

Παιδιά από τούδε και στο εξής, θα καλούνται μέσα στην παιδική τους σύγχυση, να διακρίνουν πίσω από τον αρρενωπό Γονέα 2 μια μάνα, αλλά μάταια!!

Μόνο κάποιος φίλος ή συμμαθητής τους θα έχει αυτό το προνόμιο, να τον συνοδεύει μάνα και πατέρας σε μια εκδρομή η σε μια σχολική εκδήλωση!!!

Οικογένεια σε σύγχυση, ή αλλιώς οικογένεια υπό διάλυση στη μοντέρνα Ελληνική πραγματικότητα, γιατί στην τελική έτσι μας αρέσει!!!

Τα παιδιά όμως ας έχουμε υπόψη ότι είναι ψυχές ζώσες, που θα κληθούμε να απολογηθούμε για αυτά εν ώρα φοβερής κρίσεως!!!

Στώμεν καλώς!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες