Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

13 Μαρτίου 2024

"Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024": Το Επιμελητήριο Αργολίδας βράβευσε τις αξίες του επιχειρείν

 "Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024"

Σε μια λαμπρή εκδήλωση παρουσία πλήθους επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων στην Αργολίδα. 
Την εκδηλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024 στο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα Άργους    


Την εκδήλωση άνοιξαν μαθητές με τo Σύνολο Πνευστών και Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, ενω την παρουσίαση είχαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης & η Ντόρα Κουτροκόη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς και κεντρική ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου.
Ο συγκεκριμένος θεσμός, δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να αναδείξει τις δυνάμεις της Αργολικής επιχειρηματικότητας που υπηρετούν τη διαχρονική σχέση μεταξύ του επιχειρείν και της συλλογικής προόδου.
Βραβεύθηκαν επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στους τομείς της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της πράσινης ανάπτυξης, της εταιρικής υπευθυνότητας, της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας. 
Βραβεύθηκαν επίσης, επιχειρήσεις που στήριξαν την απασχόληση, δυναμικά αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νέοι επιχειρηματίες και ελπιδοφόρα νεοφυή σχήματα. 
Βραβεύθηκαν ακόμα τουριστικές επιχειρησεις που ξεχωρίζουν και ανοίγουν νέους δρόμους στο επιχειρείν, αλλά και επιχειρήσεις που αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα και υιοθετούν πολιτικές συμπερίληψης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος,  η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γαβρήλος, Ανδ. Πουλάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής Ολγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος, Επιδαύρου Τ. Χρόνης, Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος,  Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας, ο πρώην Περιφερειάρχης Π. Τατούλης  και επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους του επιχειρείν.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Δείτε σε παρακάτω σε βίντεο αποσπάσματα από την εκδήλωση:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες