Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

30 Μαρτίου 2024

Ανώτερος ο Διομήδης Άργους νίκησε τον ΠΑΟΚ

 Χάντμπολ

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 30-27 από τον Διομήδη Άργους για την 21η αγωνιστική της Handball Premier.
Ο Δικέφαλος μένει στους 29 βαθμούς και στην 3η θέση, με τη Δράμα να είναι 4η με 28 (παίζει με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα) και τον Διομήδη να παραμένει 5ος αλλά να ανεβαίνει πλέον στους 27 βαθμούς.
Οι «ασπρόμαυροι» την τελευταία αγωνιστική παίζουν με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα, Δράμα και Διομήδης «συγκρούονται» μεταξύ τους, ενώ η ομάδα του Άργους έχει και ένα εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν στο 22′ να προηγηθούν με 10-4. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει λύσεις επιθετικά, αλλά ο Διομήδης κράτησε το προβάδισμα και πήγε μπροστά με 13-9 στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να «πιάσει» τον Διομήδη, αλλά οι γηπεδούχοι πάντα έβρισκαν τον τρόπο να μένουν μπροστά. Στο 50′ οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φέρουν την ισορροπία στο σκορ 22-22. Γρήγορα, οι παίκτες του Άργους πήραν ξανά προβάδισμα 24-22 και ανέβασαν τη διαφορά 27-24 στο 55′. 
Οι παίκτες του Σεϊρεκίδη δεν κατάφεραν να επιστρέψουν ξανά, με τα χρονικά περιθώρια να αρχίζουν να στενεύουν και το τελικό 30-27 να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Αναγνώστες